Dit is de laatste keuze van vlees bakken, tenzij je het vlees zwart wilt. De buitenkant is bruin gekorst. De binnenkant is helemaal doorbakken of niets roze te zien en nog minder bloed. Weinig zichtbaar vocht, doffe, grijsbruine kleur, kerntemperatuur 70°C en vlees voelt stijf aan. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Dit is de laatste keuze van vlees bakken, tenzij je het vlees zwart wilt. De buitenkant is bruin gekorst. De binnenkant is helemaal doorbakken of niets roze te zien en nog minder bloed. Weinig zichtbaar vocht, doffe, grijsbruine kleur, kerntemperatuur 70°C en vlees voelt stijf aan. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Frans woord voor vlees dat doorbakken is. Het vlees is van binnen bijna gaar en lichtroze van kleur. Op zijn Engels is het well done. Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcb.html
Frans woord voor vlees dat doorbakken is. Het vlees is van binnen bijna gaar en lichtroze van kleur. Op zijn Engels is het well done. Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcb.html